Heeft u nood aan een nieuw webdesign, website of webshop in Oostkamp?Pixelmedia gevestigd in Sijsele – Damme (nabij Brugge) creërt mooie, bruikbare, renderende websites. Deze kunnen eventueel gecombineerd met een webshop speciaal op maat van uw bedrijf. 

Reeds meer dan zeventien jaar heeft Pixelmedia ervaring op gebied van webdesign en het bouwen van websites. Wij kunnen voor uw bedrijf dan ook een gebruiksvriendelijke en betaalbare website ontwerpen, waardoor u meer verkoopt, bezoekers genereert en vlot gevonden wordt op het internet. 

Bij Pixelmedia kunt u ook terecht voor advies of voor het volledig ontwerp van uw eigen huisstijl. Deze huisstijl kan bestaan uit het grafisch ontwerp van logo’s, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, brochures/magazines, folders, flyers, affiches, presentatiemappen, notitieblokken, nieuwsbrieven, vlaggen, rollup banners,... 

Op zoek naar een creatieve opslossing voor uw bedrijf?

Ons team bestaat uit gedreven mensen die als doel hebben om u als KMO of zelfstandige bij te staan met zowel uw offline als online communicatie. Samen met u zoeken wij naar de beste en meest creatieve oplossing voor uw bedrijf.

 
Pixelmedia heeft reeds meer dan zeventien jaar ervaring op gebied van webdesign en het bouwen van websites.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, bekijk hier alvast onze reeds gerealiseerde projecten.- Nieuwsgierig, klik hier
 
 
Scrollup