Wildfoodz Brugge


Zin in een gezonde verse Juice, Smoothie of Yoghurt, dan bent u bij Wildfoodz Brugge aan het juiste adres. U kunt van al dat lekkers proeven in de Rijselstraat 82, Sint-Michiels nabij het Station van Brugge.

Van bij de opstart van de winkel stonden wij in voor de opmaak van de huisstijl, belettering, advertenties, e-mail marketing, website...
Alle opmaak werd steeds in nauw overleg met de klant uitgewerkt. De ontwerpen staan voor een uitzonderlijke kwaliteit, eenzelfde kwaliteit welke Wildfoodz uitstraalt met hun producten.

Bij elk project zijn foto's van groot belang. Wij hadden de eer om met plezier samen te werken met Ellen Charlotte Marie, die de prachtige fotoshoot voor haar rekening nam.

Neem zeker een kijkje bij Wildfoodz Brugge en je zal aangenaam verrast zijn!

Advertenties
Beachflags
Businesscards
Cadeaubon
E-mail marketing
Folders
Klantenkaart
Menukaart
Stempel
Uitnodigingen
Webdesign
Klant: Wildfoodz Brugge
Locatie: Brugge
Jaar: 2016 - heden
Website: www.Wildfoodz.be
Foto's: By Ellen Charlotte Marie
Diensten: Corporate Identity
Webdesign
Online Marketing
Ontwerp menukaart Wildfoodz Brugge - Front
Ontwerp menukaart Wildfoodz Brugge - Back

Over Wildfoodz Brugge

Wildfoodz staat in voor het maken van verse juices, smoothies & yoghurt cereals dit met de beste kwaliteitsproducten. Deze kwaliteitsproducten worden dagelijks geleverd en zijn supervers. Zo is Wildfoodz zeker dat deze onbewerkt zijn en boordevol zitten van de gezonde voedingsstoffen. Fruit zit namelijk vol van de vitamines en anti-oxidanten. Een echte aanrader dus om je dag te starten.


Tevens zijn hun heerlijke waldcorn sandwiches bereid op de grill en zo uitermate geschikt voor een gezonde middaglunch. Waldcorn is namelijk voedzaam bruin brood met een rijke mix van granen en zaden.


Wildfoodz streeft ernaar om iedereen een gezond alternatief te bieden voor fastfood. Wildfoodz is ervan overtuigd dat gezond eten voor onderweg ook snel, makkelijk en vooral heel lekker kan zijn! Wildfoodz gelooft in verse, pure producten en streeft ernaar een maatschappelijk verantwoorde onderneming te zijn. Zeker het proberen waard dus!


Bekijk hier de website
 
Menukaart brochure 2020 Wildfoodz Brugge - Front
Menukaart brochure 2020 Wildfoodz Brugge - Back
Menukaart brochure 2020 Wildfoodz Brugge
Wildfoodz Brugge webdesign by Pixelmedia
Pixelmedia biedt een totaalconcept aan. De persoonlijke en professionele begeleiding is fantastisch! Onze website, flyers en menukaarten zijn top!
Wij zijn tevreden klanten Smile
- Annick Devriendt, Wildfoodz brugge
Ontwerp belettering Fiat 500 voor Wildfoodz Brugge
Genoeg gezien? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak en we komen graag bij u langs.

Contacteer ons vrijblijvend
Scrollup