Wijnen Maenhout


Voor het derde jaar op rij stond Pixelmedia in voor de uitwerking van de uitnodigingen en enveloppen voor het degustatieweekend bij Wijnen Maenhout, uw partner in kwaliteitswijnen.

Het ontwerp straalt de kwaliteit uit van Wijnen Maenhout en de producten welke ze aanbieden. Dit kwam mede tot stand door gebruik te maken van de excellente foto's genomen door Jan Darthet.

Enveloppen
Uitnodigingen
Klant:Wijnen Maenhout
Locatie:Brugge
Jaar:2015 - heden
Website:www.wijnenmaenhout.be
Foto's:Jan Darthet Fotografie
Diensten:Corporate Identity
Ontwerp uitnodiging Wijndegustatie - Wijnen Maenhout

Over wijnen Maenhout

Wijnen Maenhout biedt een gespecialiseerd en ruim gamma aan Franse Bordeaux wijnen aan. Alsook een ruim assortiment aan buitenlandse wijnen.


Voor advies over wijnen kan u zeker bij Wijnen Maenhout te Brugge terecht. Het warme onthaal en hun passie voor wijnen, maakt dat iedereen van harte welkom is.


Bekijk hier de website
 
Al meer dan 10 jaar gebruikten we dezelfde lay-out voor de uitnodiging van de wijndegustatie. Het was tijd om eens vernieuwing te brengen. Wij hebben 3 jaar geleden Tom van Pixelmedia ingeschakeld. Dat bracht een totale vernieuwing. We zaten op de dezelfde golflengte voor het ontwerp, het materiaal… Van de service zijn wij ook uiterst tevreden want alles ging volgens afspraak. Ook krijgen wij positieve reacties van onze klanten!
- Stefaan & Heidi Maenhout, Wijnen Maenhout
Ontwerp gepersonaliseerde enveloppen - Wijnen Maenhout
The Color of Wine - Designed by Winefolly.com
Genoeg gezien? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak en we komen graag bij u langs.

Contacteer ons vrijblijvend
Scrollup