Rijschool TOPPER A.M


We stonden er niet echt stil bij, maar Pixelmedia mocht reeds voor de 6e maal de website verzorgen voor Rijschool TOPPER A.M. De uitwerking van de sites gebeurde steeds in nauw overleg. Dit resulteert in een samenwerking van reeds 17 jaar. Wij mogen Rijschool TOPPER A.M dan ook met tevredenheid rekenen tot één van onze trouwste klanten! Bedankt voor het vertrouwen!

Rijschool TOPPER A.M. weet de weg en biedt al ruim 55 jaar opleidingen aan voor het behalen van alle rijbewijzen, ondertussen zijn zij met Frédérique Töpper reeds toe aan de derde generatie. Rijschool TOPPER A.M begeleidt u op uw eigen ritme voor het behalen van de rijbewijscategorieën AM - A - B, zowel handgeschakeld, automatisch als met een aangepast voertuig voor personen met een beperking - BE - C - CE - heftruck.

Advertenties
Businesscards
Folders
Webdesign
Klant:Rijschool Topper A.M.
Locatie:Brugge, Heist aan zee, Knesselare, Knokke
Jaar:2000 - heden
Website:www.topper.be
Diensten:Corporate Identity
Webdesign
Online Marketing
Ontwerp website Rijschool Topper A.M.

Over Rijschool Topper A.M.

Rijschool TOPPER A.M. is een derde generatie familiebedrijf. In 2017 vierde Rijschool TOPPER A.M. trots zijn 55-jarig bestaan. Samen met een stevig team van professionele rijinstructeurs wordt er gestreefd naar het aanbieden van kwaliteit in hun opleidingen.
Kwaliteit zowel naar materiaal (lesvoertuigen, leslokalen, oefenterrein, …) als naar dienstverlening toe.

Hun belangrijkste doelstelling is altijd geweest om ieder van de leerlingen op te leiden tot defensieve en veilige chauffeurs die zich bewust zijn van de mogelijke gevaren op de weg. Met succes! Onder hun jongere kandidaten zien zij met trots kinderen (en kleinkinderen) van oud-leerlingen vol vertrouwen hun opleiding starten.

De troeven van Rijschool TOPPER A.M. zijn: welopgeleide, gebrevetteerde instructeurs, die jaarlijks bijscholing volgen om zich zo verder te professionaliseren in hun job, een steeds recent wagenpark, het blijven investeren in infrastructuur en heel belangrijk: het persoonlijk contact met al hun klanten”

Bekijk hier de website
Vanaf het eerste contact zaten wij onmiddellijk op dezelfde lijn, de layout is hetgeen wij ervan verwacht en afgesproken hadden. Steeds paraat om wijzigingen of bijkomende gegevens aan te passen zowel wat betreft tekst of foto’s. Voorbeeld bij tijdelijke promoties. Een aanrader! Twijfel? zie onze site...
- Bultinck Anne-Marie, Rijschool Topper A.M.
Rijschool Topper A.M. - Responsive webdesign
Rijschool Topper A.M. - icons
Genoeg gezien? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak en we komen graag bij u langs.

Laten we afspreken
Scrollup