Maona Brugge


Zin in een gezonde verse Juice, Smoothie of Yoghurt, dan bent u bij Maona Brugge aan het juiste adres. U kunt van al dat lekkers proeven in de Rijselstraat 82, Sint-Michiels nabij het Station van Brugge.

Van bij de opstart van de winkel stonden wij in voor de opmaak van de huisstijl, belettering, advertenties, e-mail marketing, website...
Alle opmaak werd steeds in nauw overleg met de klant uitgewerkt. De ontwerpen staan voor een uitzonderlijke kwaliteit, eenzelfde kwaliteit welke Maona uitstraalt met hun producten.

Bij elk project zijn foto's van groot belang. Wij hadden de eer om met plezier samen te werken met Ellen Charlotte Marie, die de prachtige fotoshoot voor haar rekening nam.

Neem zeker een kijkje bij Maona Brugge en je zal aangenaam verrast zijn!

Advertenties
Beachflags
Businesscards
Cadeaubon
E-mail marketing
Folders
Klantenkaart
Menukaart
Stempel
Uitnodigingen
Webdesign
Klant:Maona Brugge
Locatie:Brugge
Jaar:2016 - heden
Website:www.maonabrugge.be
Foto's:By Ellen Charlotte Marie
Diensten:Corporate Identity
Webdesign
Online Marketing
Ontwerp menukaart Maona Brugge - Front
Ontwerp menukaart Maona Brugge - Back

Over Maona Brugge

Maona staat in voor het maken van verse juices, smoothies & yoghurt cereals dit met de beste kwaliteitsproducten. Deze kwaliteitsproducten worden dagelijks geleverd en zijn supervers. Zo is Maona zeker dat deze onbewerkt zijn en boordevol zitten van de gezonde voedingsstoffen. Fruit zit namelijk vol van de vitamines en anti-oxidanten. Een echte aanrader dus om je dag te starten.


Tevens zijn hun heerlijke waldcorn sandwiches bereid op de grill en zo uitermate geschikt voor een gezonde middaglunch. Waldcorn is namelijk voedzaam bruin brood met een rijke mix van granen en zaden.


Maona streeft ernaar om iedereen een gezond alternatief te bieden voor fastfood. Maona is ervan overtuigd dat gezond eten voor onderweg ook snel, makkelijk en vooral heel lekker kan zijn! Maona gelooft in verse, pure producten en streeft ernaar een maatschappelijk verantwoorde onderneming te zijn. Zeker het proberen waard dus!


Bekijk hier de website
 
Maona Brugge webdesign by Pixelmedia
Pixelmedia biedt een totaalconcept aan. De persoonlijke en professionele begeleiding is fantastisch! Onze website, flyers en menukaarten zijn top!
Wij zijn tevreden klanten Smile
- Annick Devriendt, Maona brugge
Ontwerp folder Healthy At Work voor Maona Brugge
Genoeg gezien? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak en we komen graag bij u langs.

Laten we afspreken
Scrollup