Loweide Seminar & Event Farm


Loweide Seminar & Event Farm deed beroep op Pixelmedia voor de uitwerking van hun website. Loweide Seminar & Event Farm is een volledig gerenoveerde hoeve midden de Moerbrugse polders, omringd door een historisch en uitgestrekt landschap van akkers en weilanden.

Bent u op zoek naar een unieke evenementenlocatie voor een congres, vergadering, managementsdag ofseminarie? Wilt u een babyborrel, communie of jubileum in landelijke rust en volledig privé beleven, dan moet u bij Loweide Seminar & Event Farm langskomen.

Neem gerust een kijkje op hun website en ontdek wat Loweide Seminar & Event Farm allemaal te bieden heeft het is zeker de moeite waard!

Webdesign
Klant:Loweide Seminar & Event Farm
Locatie:Oostkamp
Jaar:2017 - heden
Website:www.loweide.be
Diensten:Webdesign
Ontwerp website Loweide Seminar & Event Farm

Over Loweide Seminar & Event Farm

In het West-Vlaamse Moerbrugge (deelgemeente Oostkamp) werd de 18e- eeuwse hoeve ‘Ravenbosch’, volledig gerenoveerd. Deze hoeve ligt midden in het Houtland en is omringd door een historisch en uitgestrekt landschap van akkers en weilanden, bossen, dreven en kasteeldomeinen, boerderijtjes en kapelletjes. Deze streek bulkt van authenticiteit en gaafheid; getuigen hiervan zijn de kronkelende landwegen en beekjes die nog steeds hun middeleeuws traject volgen.

Ben je op zoek naar een unieke evenementenlocatie voor een congres, vergadering, managementsdag of seminarie dan is Loweide Seminar & Event Farm de ideale stek.


Bekijk hier de website
Een klein jaar terug besloten wij om onze website te laten herdesignen door Pixelmedia. Sinds het online brengen van deze nieuwe website zijn de aanvragen meer dan verdubbeld! Ook zijn alle vragen doelgerichter dan vroeger wat bewijst dat de website een duidelijke boodschap de wereld instuurt. Wij kunnen steeds beroep doen op de professionele aanpak van Tom. Kijkt u zelf eens naar www.loweide.be
- Bart en Pieter-Jan De Prêtre, Loweide Seminar & Event Farm
Responsive website Loweide Seminar & Event Farm
Oprijlaan Loweide Seminar & Event Farm
Genoeg gezien? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak en we komen graag bij u langs.

Contacteer ons vrijblijvend
Scrollup