Kinderosteopaat Anne-Sophie Daenens


In eerste instantie willen wij Anne-Sophie bedanken voor de zeer aangename samenwerking. Kinderostepaat.be is namelijk niet de eerste website welke wij ontwikkelen voor Anne-Sophie.

Zij kent ons bureau dan ook door en door en mede hierdoor zaten wij vrij snel op dezelfde golflengte. Getuige de nieuwe website.
Het strakke design en de mogelijkheid tot bladeren doorheen de verschillende pagina’s versterkt de indeling en het overzicht van de inhoud.

Bent u op zoek naar osteopathie voor moeder, baby of kind dan bent u bij Anne-Sophie aan het juiste adres. Met meer dan 13 jaar ervaring mag Anne-Sophie zich toch wel een gevestigde waarde noemen.

Webdesign
Online Marketing
Klant: Kinderosteopaat Anne-Sophie Daenens
Locatie: Sijsele - Damme
Jaar: 2009 - heden
Website: www.kinderosteopaat.be
Diensten: Webdesign
Online Marketing
Ontwerp website Kinderosteopaat Anne-Sophie Daenens

Over Kinderosteopaat Anne-Sophie Daenens

Gespecialiseerde kinderpraktijk te Sijsele

Een perfect gezonde baby/kind en toch merk je als ouder dat uw oogappel zich niet goed voelt: Huilbaby - Onrustige baby door krampen/ reflux – Moeite met draaien van hoofdje en/of lichaam – pijn aan rug, nek, buik, hoofd!

Al eens overwogen om een kinderosteopaat te raadplegen?

Anne-Sophie Daenens omschrijft zich als een gepassioneerd osteopate met een grote affiniteit voor baby’s en kinderen. Ondertussen mag Anne-Sophie reeds 13jaar dit prachtige beroep uitoefenen in haar praktijk te Sijsele - Damme


Bekijk hier de website
Pixelmedia, onder leiding van Tom, staat voor kwaliteit en professionaliteit. Het is zeer aangenaam om met Tom te brainstormen over het uitzicht en de praktische opbouw van de website. Tom is creatief, heeft oog voor detail en voelt perfect aan wat de wensen zijn van de klant. Ook bij de 'dienst na verkoop' kan men rekenen op een snelle correcte aanpassing.
- Anne-Sophie Daenens, Kinderosteopaat
Genoeg gezien? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak en we komen graag bij u langs.

Contacteer ons vrijblijvend
Scrollup