Gilson Juwelier


Pixelmedia stond in voor de uitwerking van de corporate website van Gilson juwelier. De productcatalogus en zodoende ook de stockvoorraad werden gekoppeld aan het reeds bestaand intern systeem. Alle producten en content zijn eveneens volledig online te beheren via een op maat geschreven CMS. Op deze manier beschikt Gilson ten alle tijde over een up-to-date online productcatalogus en website.

Verder kregen we eveneens de mogelijkheid om diverse "offline" zaken uit te werken. Dit gaat van naamkaartjes tot uitnodigingen, folders, advertenties,...

Bent u op zoek naar een uniek horloge of juweel? Zoekt u een onvergetelijk cadeau om iemand (of uzelf) extra te verwennen? Dan bent u bij Gilson aan het juiste adres! Gilson biedt u namelijk een groot en uiteenlopend gamma topmerken uit de wereld van de joaillerie en horlogerie, aangepast aan ieders smaak en budget.

Neem gerust een kijkje via de Gift finder op www.gilsononline.be en ik ben er van overtuigd dat u uw smaak zal vinden!

Advertenties
Beachflags
Businesscards
E-mail marketing
Folders
Roll up banners
Uitnodigingen
Webdesign
Webdevelopment
Klant:Gilson Juwelier
Locatie:Antwerpen, Brugge, Brussel, Knokke
Jaar:2015 - heden
Website:www.gilsononline.be
Foto's:Jan Darthet Fotografie
Diensten:Corporate Identity
Webdesign
Webdevelopment
Online Marketing
Bigli Juweel
Ontwerp & Development website Gilson Juwelier

Over Gilson Juwelier

Het huis Gilson, opgericht in 1949 door Dhr. en Mevr. Jacques Gilson, staat nu onder de gedreven leiding van Dhr. en Mevr. Michel Gilson. Het familiebedrijf breidde over de jaren gestaag uit en heeft momenteel vier vestigingen met locaties in het hart van vier steden: Gilson Antwerpen, Gilson Brugge, Gilson Brussel en Gilson Knokke. 

In Brugge vindt u bovendien, vlak naast ons verkooppunt met de grote traditionele uurwerkmerken, ook de Uurwerkenboetiek die de speelsere fashion merken aanbiedt.

Bekijk hier de website
 
Ontwerp van een Advertentie voor Gilson Juweliers
Ontwerp & Development website Gilson Juwelier
De samenwerking met Tom verloopt altijd heel vlot. Een nieuwe website lanceren is een echt huzarenstukje, maar dankzij de input van Tom en zijn team is het iets geworden waar we met recht trots op mogen zijn. Ook allerhande printopdrachten zijn steeds piekfijn in orde. De persoonlijke aanpak en maatwerk is voor ons echt een voordeel. Kortom, wij zijn tevreden klanten!
- Michel Gilson, Gilson Juwelier
Ontwerp & Development website Gilson Juwelier
Ontwerp & Development website Gilson Juwelier
Bent u op zoek naar een uniek horloge of juweel? Zoekt u een onvergetelijk cadeau om iemand (of uzelf) extra te verwennen? Dan bent u bij Gilson aan het juiste adres!
- Ontdek hier de collectie
Genoeg gezien? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak en we komen graag bij u langs.

Contacteer ons vrijblijvend
Scrollup