Elicio (by Nethys)


Klanten een goede service aanbieden draagt Pixelmedia hoog in het vaandel, waardoor wij voor de tweede keer op rij de website mochten ontwikkelen voor Elicio.
Ons verhaal starte in 2014 met de ontwikkeling van een statische website in 4 talen (Nederlands, Frans, Engels en Servisch) . Deze werd steeds moeilijker te onderhouden door de toenemende vraag om nieuwe nieuwtjes/projecten/vacatures te plaatsen op de site.

In 2017 kregen we de mogelijkheid de website te vernieuwen. Door de grote belangstelling naar hernieuwbare energie en de vele nieuwigheden/nieuwsberichten werd er gekozen om een volledig op maat geschreven CMS systeem te koppelen aan de website. Via dit CMS kan Elicio kort op de bal spelen en nieuwe nieuwsberichten, aankomende projecten, vacatures,... snel publiceren.

E-mail marketing
Webdesign
Webdevelopment
Klant:Elicio NV - by Nethys
Locatie:Oostende
Jaar:2014 - heden
Website:www.elicio.be
Diensten:Webdesign
Webdevelopment
Online Marketing
Ontwerp en Development website Elicio

Over Elicio

Elicio NV is een Belgische energieproducent, internationaal actief binnen de sector van hernieuwbare energie. Als elektriciteitsproducent haalt Elicio hun energie voornamelijk uit wind. Het gaat steeds om hoogtechnologische installaties, gerealiseerd in goed nabuurschap. Elicio wil hiermee een meer dan positieve bijdrage leveren aan een betere leefwereld.


Elicio is actief aanwezig in alle facetten van hernieuwbare energie: door het succesvol ontwikkelen van projecten, deze inhouse te engineeren, de bouw te realiseren en finaal gedurende 20 jaar de projecten ook te exploiteren.


Elicio heeft in het verleden de nodige ervaring opgedaan bij het realiseren en exploiteren van biomassa- en biofuel centrales, industriële solarinstallaties en kleine hydroprojecten.


Als jonge onderneming focust Elicio zich op projecten die bijdragen tot een meer duurzame wereld, binnen een maatschappelijk verantwoord kader, met een langetermijnvisie voor haar aandeelhouders.


Bekijk hier de website
 
Een professionele aanpak, een fijne en vlotte manier van samenwerken & een zeer goede opvolging kortom een aanrader Smile !
- Eva De Schryver, Elicio NV.
Publieke website Elicio - perspectief
Content Management Systeem Elicio - Project List
Content Management Systeem Elicio - Detail Project
Elicio - Enkele cijfers
Genoeg gezien? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak en we komen graag bij u langs.

Laten we afspreken
Scrollup