Decontex


Pixelmedia stond van bij de opstart van het innovatief bedrijf Decontex in voor de uitwerking van de huisstijl, corporate identity en commerciële brochures.

In eerste instantie werd in samenspraak met Decontex een logo uitgewerkt, welke de uitstraling van het bedrijf weerspiegelt.
Een ontwerp voor naamkaartjes, briefpapier, website, commerciële brochure,... kon natuurlijk niet achterblijven.

Wat het drukwerk betreft werkte Pixelmedia nauw samen met de drukkerij en volgde zo alles op van A tot Z. Het drukwerk werd ook afgeleverd in de kantoren van Decontex. Op die manier kon Decontex zich blijven toeleggen op de uitbouw van hun innovatief bedrijf.

Advertenties
Briefpapier
Businesscards
Flyers
Folders
Huisstijl
Roll up banners
Stickers
Uitnodigingen
Webdesign
Klant:Decontex
Locatie:Brugge
Jaar:2016 - heden
Website:www.decontex.be
Diensten:Corporate Identity
Webdesign
Ontwerp logo Decontex - schets

Over Decontex

Decontex is een innovatief bedrijf met als basisactiviteit het reinigen, decontamineren, desinfecteren en steriliseren van technisch textiel. Dit volgens procedures en technologieën waarbij zwaar wordt ingezet op duurzaamheid en ecologie. In tegenstelling tot eerder traditionele wasserijen gaat Decontex reinigen met vloeibaar CO2 i.p.v. met water.


Decontex beschikt eveneens over een testlabo wat toelaat testen uit te voeren op de diverse textielonderdelen volgens de geldende normen (zoals zichtbaarheid). En eveneens een garantie te geven naar de gebruiker toe dat de kledij voldoet aan de functionaliteiten waarvoor het werd ontworpen.


In bepaalde gevallen (zoals bij brandinterventiekledij) biedt Decontex een Total Care Service aan wat toelaat voor de hulpverleners op zeer korte termijn hun kledij te laten decontamineren, reinigen, herstellen, inspecteren en keuren, dit inclusief alle logistiek hieraan verbonden is en binnen een korte periode.


Bekijk hier de website
 
Ontwerp Logo Decontex - Pantone Colors
Corporate Identity Decontex
Wij hebben Pixelmedia ingeschakeld voor het ontwerp van onze nieuwe huisstijl inclusief het ontwerp van onze commercieel brochures en design van onze website. Het resultaat was verbluffend, zowel de kleuren als de stijl was er volledig op, en dit binnen de afgesproken tijdspanne. Verder kunnen wij steeds rekenen op de snelle en doortastende service van Pixelmedia ook voor het doorvoeren van aanpassingen of het redesignen van onze marketing tools.
- Tommy Verminck, decontex
Ontwerp website Decontex
Ontwerp folder Decontex - Nederlands en Russisch
Genoeg gezien? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak en we komen graag bij u langs.

Laten we afspreken
Scrollup