CTC Warmtepompen


CTC Warmtepompen deed beroep op Pixelmedia voor de uitwerking van hun commerciële verkoopsbrochure. De uitgebreide brochure is een voorstelling van al hun beschikbare producten. Deze producten worden mooi voorgesteld met al hun technische specificaties. Deze brochure vormt dus het ideale naslagswerk voor vertegenwoordigers en dealers.

Pixelmedia staat niet alleen voor het afleveren van grafische ontwerpen, maar werkt ook nauw samen met drukkerijen die u steeds de beste prijs kunnen aanbieden. Daarbij houden wij eveneens een oogje in het zeil, zodoende dat u optimale kwaliteit ontvangt.

Advertenties
Flyers
Folders
Klant:CTC Warmtepompen
Locatie:Wevelgem
Jaar:2017 - heden
Website:www.ctcbenelux.com
Diensten:Corporate Identity
Ontwerp Brochure CTC Warmtepompen

Over CTC Warmtepompen

CTC is een succesvol fabrikant van warmtepompen. CTC maakt dan ook verwarmingsproducten sinds 1923 en warmtepompen sinds 1981. CTC is een marktleiders op vlak van warmtepompen in Zweden en behoort tot de Europese top van fabrikanten in technologische verwarmingsproducten.

In Zweden kan het wel eens barkoud worden in de winter. Dit klimatologisch feit gecombineerd met een uitstekende reputatie in industriële competentie en traditioneel vakmanschap hebben geleid tot een van de meest betrouwbare verwarmingsproducten van de wereld. CTC staat voor moderne productietechnieken en voor attractieve producten met een lange levensduur.


Bekijk hier de website
Ontwerp Brochure CTC Warmtepompen
Sinds de opstart van CTC in België een 8 –tal jaar terug werken wij samen met Tom van Pixelmedia voor onze brochures, flyers, website, bewerking foto’s en advertenties. Heel wat marketing materiaal komt uit Zweden maar is niet 1-op-1 bruikbaar, Tom weet als geen andere een Belgische twist te geven aan ons marketingmateriaal. Snelle service in combinatie met goed advies dit is de reden waarvoor wij kiezen voor Pixelmedia.
- Danny Dierckens, CTC Warmtepompen
CTC EcoZenith i550 PRO - CTC Warmtepompen
Genoeg gezien? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak en we komen graag bij u langs.

Laten we afspreken
Scrollup