Clinic2 - Dr. De Kerpel


Plastisch chirurg Dr De Kerpel, van Clinic2, contacteerde Pixelmedia voor de uitbouw van een nieuwe website.

Bij Clinic2, gevestigd te Damme Sijsele, kunt u terecht voor zowel chirurgische als niet chirurgische behandelingen. U kunt er steeds rekenen op een sterke vakbekwaamheid en materialen van topkwaliteit. Uw vraag zal steeds met de nodige discretie worden behandeld.

Wilt u zich frisser en vitaler voelen? Heeft u interesse in een plastische behandeling van uw gelaat, borsten, buik, benen of armen? Neem gerust een kijkje op hun uitgebreide site, waar u de nodige informatie zeker zult terugvinden.

Webdesign
Online Marketing
Klant:Clinic2 - Dr. De Kerpel
Locatie:Sijsele - Damme
Jaar:2018 - heden
Website:www.clinic2.be
Foto's:By PHOTO2
Diensten:Webdesign
Online Marketing
Ontwerp website Rijschool Topper A.M.

Over Clinic2 - Dr. De Kerpel

Centrum voor Plastische Heelkunde en Esthetische Behandelingen onder leiding van Plastisch Chirurg Dokter Wim De Kerpel.

Clinic2.be bevindt zich te Sijsele; een kleine gemeente, gelegen tussen het Middeleeuwse Brugge en het Pittoreske Damme.
De Zwinstraat bevindt zich in de Nabijheid van de Damme Golf and Country Club en de N49 (Expressweg tussen Knokke en Antwerpen).

Op deze landelijke doch goed gelegen locatie probeert Dr. De Kerpel u in alle rust en sereniteit te behandelen. Zij beschikken tevens ook over een ruime private parking; gratis aangeboden aan onze Patiënten. In Clinic2.be gebruiken we enkel de nieuwste technieken en de beste materialen om u continu topkwaliteit te kunnen aanbieden.

Plastisch Chirurg, Dr. De Kerpel Wim, schoolt zich regelmatig bij om u steeds de nieuwste technieken omtrent esthetische behandelingen alsook anti-aging te kunnen aanbieden.


Bekijk hier de website
Wat een superservice! Een hele vlotte samenwerking en het voelt zo goed om meteen op dezelfde golflengte te staan. Een echte aanrader voor wie zijn bedrijf wil laten boosten dmv een eigentijdse en originele website.
- Dr. Wim De Kerpel, Clinic2
Genoeg gezien? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak en we komen graag bij u langs.

Laten we afspreken
Scrollup