Buitenhuis Tuinondernemingen (Frederik Vanhollebeke)


Klanten een goede service aanbieden, draagt Pixelmedia hoog in het vaandel. Sinds 2010 werkt Pixelmedia heel nauw samen met Buitenhuis Tuinondernemingen voor de uitwerking van hun volledige corporate identity.

Door de jaren heen hebben wij dan ook al heel wat zaken samen gerealiseerd; oa. uit het ontwerp van advertenties, briefpapier, naamkaartjes, flyers, folder, banners, ...

Wat het druktwerk betreft werkt Pixelmedia heel nauw samen met de drukkerij en volgen we alles op van A tot Z. Nadien leveren wij het drukwerk persoonlijk aan de klant af, zo hoeft de klant zich geen zorgen te maken omtrent de kwaliteit, transport,... Dit alles gebeurt binnen een besproken tijdspanne.

Advertenties
Briefpapier
Businesscards
Flyers
Folders
Huisstijl
Roll up banners
Beachflag
Webdesign
Klant:Buitenhuis Tuinondernemingen
Locatie:Sijsele - Damme
Jaar:2010 - heden
Website:www.buiten-huis.be
Diensten:Corporate Identity
Webdesign
Ontwerp huisstijl Buitenhuis Tuinondernemingen

Over Buitenhuis

Wilt u uw tuin vernieuwen? Een tuin die beter bij u past?

Een deskundige aanpak met een creatieve invalshoek en sterke passie voor groen, dat is de kracht van Buitenhuis | Tuinondernemingen. Door in te zetten op duurzame materialen en hedendaagse tuinontwerpen staan wij garant voor een efficiënte aanpak van uw tuin.

Bent u op zoek naar een moderne tuin met naast een strak ontwerp ook een plantencombinatie die een krachtige identiteit bewerkstelligt? Of, bent u op zoek naar een eerder landelijke tuin waarin uw tuin één is met de natuurlijke omgeving?

Creativiteit, kwaliteit en persoonlijke benadering zijn de kwaliteiten van ons ervaren tuinteam. Buitenhuis realiseert tuinen met een unieke uitstraling en tijdloos karakter.

Wilt u van uw tuin het visitekaartje maken van uw huis, neem dan vrijblijvend contact met hen op.


Bekijk hier de website
 
Ontwerp Logo Buitenhuis - Pantone Colors
Ontwerp en uitwerking website Buitenhuis Tuinondernemingen

Pixelmedia staat garant voor een persoonlijke en gepassioneerde aanpak en … een leuke samenwerking vanaf dag 1. Tom gaf ons de tools in handen om onze digitale strategie verder uit te bouwen, met als resultaat een vernieuwde, frisse, overzichtelijke en eigentijdse website www.buiten-huis.be!


Daarnaast deden we op Pixelmedia beroep voor het ontwerpen van onze vernieuwde huisstijl en bouwden we met Tom verder op onze bestaande corporate identity om onze communicatie krachtig, origineel en overtuigend te laten overkomen.  


- Frederik Vanhollebeke, Buitenhuis
Ontwerp advertentie Buitenhuis Tuinondernemingen
Ontwerp en druk enveloppe Buitenhuis Tuinondernemingen
Ontwerp werfdoeken Buitenhuis Tuinondernemingen
Ontwerp en druk naamkaartjes Buitenhuis Tuinondernemingen
Ontwerp Belettering bestelwagen Buitenhuis Tuinondernemingen
Genoeg gezien? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak en we komen graag bij u langs.

Contacteer ons vrijblijvend
Scrollup