Buitenhuis Tuinondernemingen (Frederik Vanhollebeke)


Klanten een goede service aanbieden, draagt Pixelmedia hoog in het vaandel. Sinds 2010 werkt Pixelmedia heel nauw samen met Buitenhuis Tuinondernemingen voor de uitwerking van hun volledige corporate identity.

Door de jaren heen hebben wij dan ook al heel wat zaken samen gerealiseerd; oa. uit het ontwerp van advertenties, briefpapier, naamkaartjes, flyers, folder, banners, ...

Wat het druktwerk betreft werkt Pixelmedia heel nauw samen met de drukkerij en volgen we alles op van A tot Z. Nadien leveren wij het drukwerk persoonlijk aan de klant af, zo hoeft de klant zich geen zorgen te maken omtrent de kwaliteit, transport,... Dit alles gebeurt binnen een besproken tijdspanne.

Advertenties
Briefpapier
Businesscards
Flyers
Folders
Huisstijl
Roll up banners
Beachflag
Webdesign
Klant:Buitenhuis Tuinondernemingen
Locatie:Sijsele - Damme
Jaar:2010 - heden
Website:www.buiten-huis.be
Diensten:Corporate Identity
Webdesign
Ontwerp huisstijl Buitenhuis Tuinondernemingen

Over Buitenhuis

Buitenhuis, Vanhollebeke Frederik - Tuinondernemingen is een jong en dynamisch bedrijf met creatieve genen en een sterke knowhow in tuinontwerpen en tuinrealisaties. Of het nu gaat over een renovatie of aanleg van de tuin, zij staan voor u klaar om uw droomtuin te realiseren.

Tevens garanderen zij u een deskundige aanpak met een creatieve invalshoek en staan ze garant voor een efficiënte aanpak van tuinontwerp tot tuinaanleg.

Wilt u van uw tuin het visitekaartje maken van uw huis, neem dan vrijblijvend contact met hen op.


Bekijk hier de website
 
Ontwerp Logo Buitenhuis - Pantone Colors
Ontwerp werfdoeken Buitenhuis Tuinondernemingen
Pixelmedia: Uitmuntende opvolging & uitzonderlijke service! Onze ervaringen met Pixelmedia zijn bijzonder positief. Pixelmedia leverde ons een gebruiksvriendelijke website met een mooi design. Onze site is een fantastisch uithangbord voor onze firma. Wekelijks genereren we hierdoor klanten en leads. Tevens is de opvolging en het verder uitbouwen van onze website bij Pixelmedia van een heel hoge kwaliteit. Kortom, tot hiertoe alleen maar lof over onze samenwerking en hopelijk kunnen we die in dezelfde richting blijven verder zetten!
- Frederik Vanhollebeke, Buitenhuis
Ontwerp en druk enveloppe Buitenhuis Tuinondernemingen
Ontwerp en uitwerking website Buitenhuis Tuinondernemingen
Ontwerp en druk naamkaartjes Buitenhuis Tuinondernemingen
Ontwerp Belettering bestelwagen Buitenhuis Tuinondernemingen
Genoeg gezien? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak en we komen graag bij u langs.

Laten we afspreken
Scrollup