Bent u zoek naar een mooi grafisch ontwerp of corporate identity in Damme?Bij Pixelmedia kunt u zowel terecht voor advies als voorhet volledig ontwerp van uw eigen huisstijl. Uw eigen huisstijl kan bestaan uit het grafisch ontwerp van logo’s, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, brochures/magazines, folders, flyers, affiches, presentatiemappen, notitieblokken, nieuwsbrieven, vlaggen, rollup banners,...

Na een brainstorming met de opdrachtgever en het design team, peilen we naar de missie en doelstellingen van uw organisatie. Van daaruit starten wij met de creatie van een uniek en professioneel concept waar het logo, briefpapier, website,… een zelfde eenduidigheid uitstralen.

Naast het ontwerp staan wij tevens in voor het opvolgen van het drukwerk. Wij begeleiden dit proces op alle mogelijke vlakken en garanderen u een vlotte oplevering van al uw drukwerk aan de scherpste prijs.

Op zoek naar een creatieve opslossing voor uw bedrijf?

Ons team bestaat uit gedreven mensen die als doel hebben om u als KMO of zelfstandige bij te staan met zowel uw offline als online communicatie. Samen met u zoeken wij naar de beste en meest creatieve oplossing voor uw bedrijf.

 
Pixelmedia heeft reeds meer dan zeventien jaar ervaring op gebied van grafisch ontwerp en webdesign.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, bekijk hier alvast onze reeds gerealiseerde projecten.- Nieuwsgierig, klik hier
 
 
Scrollup