WebdevelopmentDe vorm waarin uw boodschap is verpakt is van groot belang, de kwaliteit van de inhoud (‘content’) is uiteraard een eerste vereiste (deze moet actueel zijn, duidelijk leesbaar, ...). De redactie van goede teksten is van even groot belang als de gebruikersinterface. Dit brengt niet enkel uw boodschap duidelijk over naar de bezoekers van de site, maar draagt eveneens bij tot een goede positie in de zoeksystemen zoals Google.

De klant kan zijn website volledig zelf onderhouden dankzij ons uiterst gebruiksvriendelijk en op maat gemaakt “Content Management System”. U kunt op deze manier onbeperkt de structuur en de inhoud van de site aanpassen of uitbreiden (m.a.w. navigatie-menu en de hieraan gekoppelde pagina’s). Naast de klassieke infopagina’s met tekst en foto’s kunt u het CMS uitbreiden met diverse extra functies zoals berichten, activiteiten, productcataloog, projecten e.d.

Steeds meer organisaties beschikken niet enkel over een (zelf beheerde) publieke website maar kiezen ervoor om eveneens een privaat luik uit te bouwen (ook wel een extranet of intranet genoemd).

 
Een eigen beheer met een CMS (Content Management System) op maat!

Verhoog de competitiviteit en uw efficiëntie!

Zo kan men op een eenvoudige manier, snel en zonder bijkomende kosten, selectief informatie ter beschikking stellen aan klanten, leveranciers, medewerkers en andere partners.

Een eerste doelstelling is kort op de bal te spelen bij gewijzigde marktomstandigheden.

Door de routinematige activiteiten te automatiseren, gaat u efficiënter te werk en verminderen uw administratiekosten. Het ingeven van gegevens (bestelling, vraag,...) gebeurt door de klant zelf en de routinematige verwerking wordt omwille van automatisatie onmiddellijk uitgevoerd.

Via deze weg kunnen u en uw verkoopteam zich concentreren op de interventies met dienstverlening, wat een toegevoegde waarde vormt voor uw klant.

100% op maat
CMS
Content Management Systeem
Extranet
Intranet
Privaat luik
Web based
Interesse in een website met een Content Management Systeem, waardoor je deze gemakkelijk zelf kan aanpassen? We bespreken graag uw plannen ...

Contacteer ons
Scrollup