Online MarketingPixelmedia staat in voor het uitbouwen van kwalitatieve websites met een gebruiksvriendelijk beheer. Eenmaal uw site operationeel is moet deze natuurlijk nog gevonden worden!
Wij kunnen u hierin adviseren. Hierin combineren we verschillende concepten zoals SEO (Search Engine Optimalisation), de interactie en koppeling met Sociale Media, E-mail marketing (mailings) en SEA (Search Engine Advertising) in één plan van aanpak met efficiënte meetinstrumenten.


SEO (Search Engine Optimalisation)

Een belangrijk element hierbij is de positionering van uw website in de zoeksystemen (Search Engines). Hierbij denken wij in eerst instantie aan Google, maar een site die goed scoort in Google komt doorgaans ook bovendrijven in andere zoeksystemen.
Wij staan u bij in het analyseren van uw positie en geven de nodige adviezen om deze te verbeteren.


 
Eenmaal uw site operationeel is moet deze natuurlijk nog gevonden worden!

Since I have started working together with Pixelmedia Multimedia Productions and Tom in creating my new website www.hannesdhaese.be, my online sales hoave doubled.


Hannes D'haese, Artist

Google Analytics

U kunt het bezoek van uw site meten met behulp van Google Analytics. Wij helpen u hiermee op weg en zorgen voor de nodige begeleiding.

Sociale media

Sociale media is een heel krachtig medium, 'als' u er verstandig mee omspringt! Wij zorgen voor een maximale interactie van uw site met de sociale media zoals Facebook, Instagram, Google+, Twitter, LinkedIn, YouTube, Vimeo....

Dit is zeker aan te raden omdat u op deze manier binnen de diverse media gevonden wordt en deel gaat uitmaken van de voor u belangrijke 'communities'.


E-mail marketing

Uiteraard spelen de zoeksystemen een belangrijke rol in het vinden van uw site, maar er zijn nog andere kanalen waarbij uw doelgroep uw site kan vinden. E-mail marketing kan hierin een belangrijk rol spelen. Door op regelmatige basis een "newsletter" te versturen komt uw bedrijf, product, website in de kijker te staan.

Statistieken tonen aan dat wanneer een (potentiële) klant een nieuwsbrief ontvangt over onderwerpen die hem boeien, hij in een impulsreactie de aanwezige link naar uw website aanklikt.

Dit lokt extra bezoekers naar uw site, wat eventueel extra contacten en verkopen oplevert.

Adwords
E-mail marketing
Facebook
Google Analytics
Google+
Instagram
LinkedIn
Mailchimp
Nieuwsbrief
Online marketing
Seo
Social media
Statistieken
Twitter
Youtube
Zoekmachine optimalisatie
Een goede marketingcampagne staat of valt met de kwaliteit ervan.
Wij helpen u graag hiermee op weg!
 
 
Scrollup